// Το Pilates είναι η πορεία προς μια πληρέστερη, πιο ικανοποιητική φυσική ύπαρξη. Ο έλεγχος του σώματός σας,
σας βοηθά να ελέγχετε τη ζωή σας. Αποκτήστε γραμμωμένο σώμα, αυξημένη ευλυγισία και καλύτερη στάση σώματος.
 
Μπορείτε όλοι να ξεκινήσετε ανά πάσα στιγμή, μην αργείτε...κάντε το σήμερα //


Don’t Dream of It Be SoFit


Σοφία Τσαμπάση  || Pilates και Cross Training

H Σοφία Τσαμπάση είναι η "δασκάλα των δασκάλων", είναι πιστοποιημένη από την AF Studies ως Pilates Instructor  και εκπαιδεύει δασκάλους σε πρακτικό επίπεδο. Ενώ στο παρελθόν είχε ξεκινήσει στην σταδιοδρομία της ως καθηγήτρια κλασσικού χορού. 
Παράλληλα είχε εργαστεί 3 χρόνια σε φυσικοθεραπευτήριο και εξειδικεύεται στην αποκατάσταση από τραυματισμούς , στις αυτοάνοσες παθήσεις, στη ρευματοειδή αρθρίτιδα, τη σκλήρυνση κατά πλάκας κ.α
Διδάσκει κατανοώντας την ιδιαιτερότητα του κάθε σώματος ενώ σας ενδυναμώνει σε επαγγελματικό επίπεδο.


Ρουλα Τσιακανίκα || Pilates

Η Ρουλα Τσιακανίκα είναι Pilates Instructor με ειδίκευση στο Prenatal και Postnatal Pilates.

Έχει σπουδάσει στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας Μαιευτική ενώ το μεταπτυχιακό της αφορά τη παθολογία της κύησης και πραγματοποιήθηκε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στο τμήμα της ιατρικής σχολής.

Το δυνατό της χαρτί είναι ότι αναλαμβάνει εγκύους πριν και μετά την εγκυμοσύνη, που πολύ λίγοι κάνουν.


Εφη Νικολακοπούλου || Yoga

Η Εφη Νικολακοπούλου από μικρή ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στην ενόργανη γυμναστική  και αργότερα στον στίβο. Την κέρδισε όμως η φιλοσοφία της γιόγκα και η μοναδική ισορροπία που προσφέρει μεταξύ νου και σώματος. Παρακολούθησε σεμινάρια σχετικά με διάφορα είδη γιόγκα. Εκφράζεται ιδιαίτερα μέσα από τη συνεχή ροή κίνησης, αναπνοής και ενέργειας που προσφέρει η Vinyasa flow. Η πρώτη της εκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο "Yoga και Budo center" του Ανδρέα Προβελέγγιου, registered hatha yoga school της Yoga Alliance. Συνέχισε την εκπαίδευση της στη "Γιόγκα και Ορθοπεδικές Παθήσεις" και "Γιόγκα για Παιδιά". Πιστοποιήθηκε από την International Yoga Teachers Association ως Full Teaching Member. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην aerial yoga, από την Tanya Popovich στο Swaha yoga center, όπου και της δόθηκε πιστοποίηση της "Unnata aerial yoga" από την Michelle Dortignac. Αναζητεί συνεχώς καινούργιες γνώσεις μέσα από σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τις εφαρμόζει με δημιουργικό τρόπο στα μαθήματα της.


Δημήτρης Παπαδέλης || Cross Training


Ο Δημήτρης Παπαδέλης είναι 31 ετών. Είναι πιστοποιημένος Instructor και Personal Trainer. Ήταν επαγγελματίας μπασκετμπολίστας μέχρι την ηλικία των 19 ετών. Αργότερα ασχολήθηκε με τη μυική ανάπλαση, ενώ το Crossfit και η άρση βαρών είναι ο τομέας εξειδίκευσής του.

Μία ώρα Cross Training με τον Δημήτρη Παπαδέλη και όλο το στρες και το άγχος της καθημερινότητας έχει εξαφανιστεί.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας!